Gå till innehåll
Tyresö Ryttarförening
Tyresö Ryttarförening

Personal

På Tyresö Ryttarförening hittar du en grupp välutbildade ridlärare, flitig stallpersonal och en mångsidig vaktmästare. Tillsammans driver vi verksamheten med målet att skapa bästa tänkbara förutsättningar för din ridning.

Stort tack till TRF:s sponsor Erja Lempinen Länk till annan webbplats., som är fotografen bakom porträtten.


Ridlärare

Nina

Nina Ström, verksamhetschef

Nina Ström

Verksamhetschef.

Hippolog, Svensk Ridlärare level 3. Uppvuxen i Alvesta, Småland. Nina började jobba på Tyresö Ryttarförening i Augusti 2012. Hon har fyra barn som heter Vidar, Alfred, Ebbot och Henny. I familjen finns också hästen Zooey Deschanel som står uppstallad på ridskolan.

Annika

Annica Amnér

Svensk Ridlärare level 1.

Annica är uppvuxen på Tyresö Ryttarförening och har jobbat här sedan 1981. Hon bor på landet och har flertalet hästar, hundar och höns! Hon har tre söner som heter Martin, Victor och Oscar.

Maria

Maria Magnusson

Svensk Ridlärare level 2.

Maria är uppvuxen på ridskolan och har jobbat här sedan 1995. Hon har hästarna Uptown Girl och My Girl och hundarna Buffy och Busan.

Therese

Therese Hemingsson

Svensk Ridlärare level 1.

Diplomerad massör och hälsopedagog.

Therese är uppvuxen på ridskolan och har arbetat här sedan 2001. Hon har sonen Vincent och dottern Nova och i familjen ingår även hästen Elvin.

Vendela

Vendela Orosco Lindström

Hippolog, svensk ridlärare level 2.

Vendela är uppvuxen på Tyresö Ryttarförening och har arbetat heltid på ridskolan sedan 2019. Hon har en Border collie som heter Zoda

Fanny Törnblom

Svensk Ridlärare level 1

Fanny är uppvuxen på Tyresö Ryttarförening och har arbetat på ridskolan sedan 2013. Hon har en blandrashund som heter Kiara

Elin Asp

Godkänd Ridledare

Elin har arbetat på ridskolan sedan hösten 2019, innan dess var hon elev på ridskolan i många år. Hon har en stor blandrashund som heter Fido

Laila Haapanen

 

Claudia

Claudia Orosco Lindström

Svensk Ridlärare level 1.

Claudia är uppvuxen på Tyresö Ryttarförening och har jobbat här sedan 1988. Claudia har tre döttrar- Vendela, Alicia och Linnea. I familjen ingår också hundarna Zingo och Chiquita.

Sjukskriven

Mikaela

Mikaela Thelander

Hippolog, Svensk Ridlärare level 3.

Mikaela är uppväxt på Tyresö Ryttarförening och har jobbat här sedan 2008. Mikaela har en son som heter Tristan och en häst som heter Lenora.

Sjukskriven


Stallpersonal

Elin B

Elin Berggren

Diplomerad hästskötare

Elin är uppväxt på Tyresö Ryttarförening och har jobbat här sedan 2021.

Erja

Erja Lempinen

Matilda

Matilda Söderqvist

Jennifer

Jennifer Österberg

Emilia

Emilia Wahlinder


Fastighetsskötare

Danne

Danne Holmberg

Fastighetsskötare

Utbildad snickare. Danne är uppväxt i Tyresö. Han har ett stort sportintresse, främst hockey. Han började arbeta på Tyresö Ryttarförening 2021.Danne har tre barn, Charlie, Cicci och Nick samt ett barnbarn som heter Liam

Kurre

Kurre Seldén

Pensionerad Vaktmästare

Kurre har gått utbildning till både verktygsmakare och teletekniker. Kurre började jobba på TRF 2003 och har efter sin pension fortsatt hjälpa till där det behövs. Kurre älskar hundar – och alla hundar älskar Kurre.


TYDA - Stallgruppen

Tyresö daglig verksamhet.
Stallgruppen är en av sju grupper som erbjuder arbete och meningsfull sysselsättning för personer med behov av särskilt stöd.
Sen hösten 2017 har TYDA och Tyresö Ryttarförening ett samarbete. Vi arbetar med olika stallsysslor i ponnystallet som att mocka och fodra. Vi håller fint på läktare och klubbrum.
Vi har vår fasta bas i torpet på Fårdala gård. Vi är glada över vårt samarbete med stallet och känner oss välkomna

Sponsorer