KM - Klubbmästerskap 2019

Om TRF:s Klubbmästerskap

Du som ingår i någon av TRF:s lagträningsgrupper har automatiskt en plats på klubbmästerskapet i din egen gren. Men du ska ändå göra en formell anmälan via e-post (se nedan), så att vi i personalen får en komplett bild av vilka som vill delta i tävlingen.

Övriga lektionsryttare är välkomna med en intresseanmälan. I mån av plats och beroende av prestation tar personalen ut fler deltagare.

Privatryttare är välkomna att anmäla sig till både dressyren och hoppningen.

Anmälan

Skicka din anmälan via e-post till This is a mailto link senast söndagen innan tävlingen.

Ange namn, gren, hästönskemål och funktionär.

Samma regler gällande funktionärer som på klubbtävling. Är du intresserad av att rida en förklass så ange även det i mailet.

Avbokning

Ifall du vill avboka ditt deltagande gör du det via e-post till This is a mailto link. Strykningen skall ske senast måndagen innan tävlingen annars debiteras du avgiften.

Klubbmästerskap i dressyr vt-2019

Söndag 26 maj 2019

Samling kl 11:00
Klassen genomförs efter klubbtävlingen.

LB:3 2019

Klasser

3. Ridskoleponnyer (alla kategorier)
2. Ridskolehästar
1. Privathästar och ponnyer (alla kategorier)

Klubbmästerskap i hoppning vt-2019

Söndag 19 maj 2019

Samling kl 11:00
Klassen genomförs efter klubbtävlingen.

Bedömning

A:Inverkan

Klasser

3. Ridskoleponnyer (alla kategorier)
2. Ridskolehästar
1. Privathästar och ponnyer (alla kategorier)
Privatekipage, ange önskemål om höjd!

Lycka till!

Klubbmästare 2018

Söndagen den 13 maj var det Klubbmästerskap i dressyr, på ponny, stor häst och privathäst.

8

Klubbmästare i dressyr 2018 är Lovisa Frank på Mickey (ponny, ridskola), Jenny Daza på Cent (häst, ridskola) och Filippa Wallqvist på Romeo's James Bond (privatklassen) Grattis!

Du hittar alla resultat HÄR!

Söndagen den 20 maj var det Klubbmästerskap i hoppning, på ponny och stor häst.

Klubbmästare i hoppning 2018 är Astrid Kirchon på Mickey (ponny, ridskolan) och Freja Blomdahl på Zizzy (stor häst, ridskolan)! Grattis!

Resultaten hittar du HÄR!

Uppdaterad: 28 FEB 2018 11:11 Skribent: Webbkoordinator