Vi som jobbar på Tyresö Ryttarförening

På Tyresö Ryttarförening hittar du en grupp välutbildade ridlärare, flitig stallpersonal och en mångsidig vaktmästare. Tillsammans driver vi verksamheten med målet att skapa bästa tänkbara förutsättningar för din ridning.

Stort tack till TRF:s sponsor Erja Lempinen, som är fotografen bakom porträtten.

Nina Ström

Verksamhetschef.

Hippologutbildad med ridlärarinriktning, Svensk Ridlärare level 3. Uppvuxen i Alvesta, Småland.  Nina började jobba på Tyresö Ryttarförening i Augusti 2012. Hon har fyra barn  som heter Vidar, Alfred, Ebbot och Henny. I familjen finns också hästen Zooey Deschanel som står uppstallad på ridskolan.

Petra Redstedt

Stallchef

Hippologutbildad med stallchefsinriktning.

Petra kommer från Linköping. Hon började jobba på Tyresö Ryttarförening i Augusti 2016. Hon har tre barn som heter Tim, Liam och Mira. Familjen har en ponny som heter Sparris och en Flatcoated retriever som heter Vinnie.

Annica Amnér

Svensk Ridlärare level 1.

Annica är uppvuxen på Tyresö Ryttarförening och har jobbat här sedan 1981. Hon bor på landet och har flertalet hästar, hundar och höns! Hon har tre söner som heter Martin, Victor och Oscar.

Maria Magnusson

Svensk Ridlärare level 2.

Maria är uppvuxen på ridskolan och har jobbat här sedan 1995. Hon har hästen Uptown Girl och hunden Buffy.

Therese Hemingsson

Svensk Ridlärare level 1.

Diplomerad massör och hälsopedagog.

Hon är uppvuxen på ridskolan och har arbetat här sedan 2001. Hon har sonen Vincent och dottern Nova och i familjen ingår även hästen Elvin.

Vendela Orosco Lindström

Hippologutbildad med ridlärarinriktning, svensk ridlärare level 2.

Vendela är uppvuxen på Tyresö Ryttarförening och har arbetat heltid på ridskolan sedan 2019. Hon bor med sin sambo Rikard och deras två hundar Zoda och Zelda.

Mimmie Nilsson.

Godkänd ridledare. Har gått SRL1 på Strömsholm 2011.

Mimmie är uppvuxen i Nacka. Hon har jobbat på Tyresö Ryttarförening sedan 2014. Hon har två söner som heter Noel och Leon och en katt som heter Kissen.

Fanny Törnblom

Svensk Ridlärare level 1

Fanny är uppvuxen på Tyresö Ryttarförening och har arbetat på ridskolan sedan 2013. Hon har en blandrashund som heter Kara.

Elin Asp

Godkänd Ridledare

Elin har arbetat på ridskolan sedan hösten 2019, innan dess var hon elev på ridskolan i många år. Hon har en stor blandrashund som heter Fido.

Danne Holmberg

Fastighetsskötare och Vaktmästare

Utbildad snickare. Danne är uppväxt i Tyresö. Han har ett stort sportintresse, främst hockey. Han började arbeta på Tyresö Ryttarförening 2021.Danne har tre barn, Charlie, Cicci och Nick samt ett barnbarn som heter Liam.

Kurre Seldén

Vaktmästare

Kurre har gått utbildning till både verktygsmakare och teletekniker. Kurre är anställd på TRF sedan april 2003. Han fixar allt som behöver fixas på vår stora anläggning.  Kurre älskar hundar – och alla hundar älskar Kurre.

Claudia Orosco Lindström

Svensk Ridlärare level 1.

Claudia är uppvuxen på Tyresö Ryttarförening och har jobbat här sedan 1988. Claudia har tre döttrar- Vendela, Alicia och Linnea. I familjen ingår också hunden Zingo.

Sjukskriven

Mikaela Thelander

Hippologutbildad med ridlärarinriktning, Svensk Ridlärare level 3.

Mikaela är uppväxt på Tyresö Ryttarförening och har jobbat här sedan 2008. Mikaela har en son som heter Tristan och en häst som heter Lenora.

Sjukskriven

TYDA, Stallgruppen
Tyresö daglig verksamhet.
Stallgruppen är en av sju grupper som erbjuder arbete och meningsfull sysselsättning för personer med behov av särskilt stöd.
Sen hösten 2017 har TYDA och Tyresö Ryttarförening ett samarbete. Vi arbetar med olika stallsysslor i ponnystallet som att mocka och fodra. Vi håller fint på läktare och klubbrum.
Vi har vår fasta bas i torpet på Fårdala gård. Vi är glada över vårt samarbete med stallet och känner oss välkomna.

Uppdaterad: 02 MAJ 2018 16:17 Skribent: Webbkoordinator

E-post: info@tyresoryttarfor...