Vi som jobbar på Tyresö Ryttarförening

På Tyresö Ryttarförening hittar du en grupp välutbildade ridlärare, flitig stallpersonal och en mångsidig vaktmästare. Tillsammans driver vi verksamheten med målet att skapa bästa tänkbara förutsättningar för din ridning.

Stort tack till TRF:s sponsor Erja Lempinen, som är fotografen bakom porträtten.

Nina Ström

Verksamhetschef.

Hippologutbildad med ridlärarinriktning, Svensk Ridlärare level 3. Uppvuxen i Alvesta, Småland.  Nina började jobba på Tyresö Ryttarförening i Augusti 2012. Nina har tre pojkar som heter Vidar, Alfred och Ebbot. Hon äger hästen Timida.

Petra Redstedt

Stallchef

Hippologutbildad med stallchefsinriktning.

Petra kommer från Linköping. Hon började jobba på Tyresö Ryttarförening i Augusti 2016. Hon har tre barn som heter Tim, Liam och Mira och de har en ponny som heter Sparris.

Annica Amnér

Svensk Ridlärare level 1.

Annica är uppvuxen på Tyresö Ryttarförening och har jobbat här sedan 1981. Hon bor på landet och har flertalet hästar, hundar och höns! Hon har tre söner som heter Martin, Victor och Oscar.

Maria Magnusson

Svensk Ridlärare level 2.

Maria är uppvuxen på ridskolan och har jobbat här sedan 1995. Hon har hästen Uptown Girl och hunden Buffy.

Therese Hemingsson

Svensk Ridlärare level 1.

Diplomerad massör och hälsopedagog.

Hon är uppvuxen på ridskolan och har arbetat här sedan 2001. Hon har sonen Vincent och dottern Nova och i familjen igår även hästen Elvin.

Vendela Orosco Lindström

Mimmie Nilsson.

Godkänd ridledare. Har gått SRL1 på Strömsholm 2011.

Mimmie är uppvuxen i Nacka. Hon har jobbat på Tyresö Ryttarförening sedan 2014. Hon har två söner som heter Noel och Leon och en katt som heter Kissen.

Fanny Törnblom

Godkänd Ridledare

Fanny är uppvuxen på Tyresö Ryttarförening och har arbetat på ridskolan sedan 2013. Hon har en blandrashund som heter Klara.

Elin Asp

Kurre Seldén

Vaktmästare

Kurre har gått utbildning till både verktygsmakare och teletekniker. Kurre är anställd på TRF sedan april 2003. Han fixar allt som behöver fixas på vår stora anläggning.  Kurre älskar hundar – och alla hundar älskar Kurre.

Claudia Orosco Lindström

Svensk Ridlärare level 1.

Claudia är uppvuxen på Tyresö Ryttarförening och har jobbat här sedan 1988. Claudia har tre döttrar- Vendela, Alicia och Linnea. I familjen ingår också hunden Zingo.

Sjukskriven

Mikaela Thelander

Hippologutbildad med ridlärarinriktning, Svensk Ridlärare level 3.

Mikaela är uppväxt på Tyresö Ryttarförening och har jobbat här sedan 2008. Mikaela har en son som heter Tristan och en häst som heter Lenora.

Sjukskriven

TYDA, Stallgruppen
Tyresö daglig verksamhet.
Stallgruppen är en av sju grupper som erbjuder arbete och meningsfull sysselsättning för personer med behov av särskilt stöd.
Sen hösten 2017 har TYDA och Tyresö Ryttarförening ett samarbete. Vi arbetar med olika stallsysslor i ponnystallet som att mocka och fodra. Vi håller fint på läktare och klubbrum.
Vi har vår fasta bas i torpet på Fårdala gård. Vi är glada över vårt samarbete med stallet och känner oss välkomna.

Uppdaterad: 02 MAJ 2018 16:17 Skribent: Webbkoordinator

E-post: info@tyresoryttarfor...