Petra Redstedt ny stallchef på Tyresö Ridskola

19 JUN 2016 10:01
Den närmaste tiden sker en del förändringar i personalgruppen. Kia Lindh och Anna Oscander, som varit anställda som vikarier, lämnar ridskolan i samband med sommaravslutningen vårterminen 2016.
  • Skapad: 19 JUN 2016 10:01

När höstterminen startar återkommer Nina Karlsson från sin föräldraledighet. Vidare har föreningen beslutat att inrätta en tjänst som stallchef. På den posten kommer vi att hitta Petra Redstedt (se presentationen nedan). Petra kommer även att ha en del ridlektioner.
Vi tackar Anna och Kia för det här året och välkomnar Nina tillbaka och Petra in i gänget!

Lär känna Petra

Petra Redstedt kommer från Linköping och är från början marknadsekonom. Efter ett par år på annonsbyrå skolade Petra om sig till hippolog med inriktning stallchef.

Petra har varit stallchef på två stora anläggningar, Hogsta och Bromma Gård, men har även hunnit med att arbeta som unghästutbildare och skadereglerare på Agria. De senaste åren har hon jobbat som ridlärare på Hufvudsta ridskola.

Det är dressyren som numera är roligast, tycker Petra. Hon har tävlat i dressyr upp till Msv. Tidigare tävlade hon i hoppning, även där upp till Msv.

Petra bor med sin familj i Täby. Hon har tre barn, Tim, Liam och Mira och såklart gillar även de hästar.

E-post: info@tyresoryttarfor...