Svenska Ridsportförbundet

Den här nyhetslistan presenterar ingresser till nyheter som publicerats av Svenska Ridsportförbundet. Hittar du något intressant, klicka dig vidare till den kompletta texten!

CHIO Aachen, World Equestrian Festival, blev inställt 2020 pga coronapandemin. Den här veckan bjuder CHIO Aachen på höjdpunkter från tävlingen 2019.

Peder Fredricson med H&M Crusader Ice vann ATG Riders League Grand Prix på Sundbyholm på lördagskvällen. Emma Emanuelsson och Joyful vann ATG Riders League 1,35-hoppning tidigare på kvällen.

En bra tränare gör den svåra rid/körkonsten enkel, får dig och din häst att utvecklas på just era villkor och längta till nästa träningspass!

En annorlunda Pride

(2020-07-31 15:00)
Den här veckan är det Stockholm Pride, och om allt varit som vanligt skulle ridsporten tåga tillsammans med idrotten i den fantastiska Prideparaden på lördag.

Årets unghäst-VM i hoppning är inställt meddelar arrangören i Lanaken, Belgien.

Efter söndagens finaler är nu segrarna i Granngården Riksmästerskap klart. Nio mästare korades på Sundbyholms travbana i Eskilstuna.

Ida Persson med Tago vann Folksam SM i dressyr för juniorer. Tidigare på dagens vann Irma Wickström med Bossa Nova SM i dressyr för children.

Det är 30 år sedan som Ryttar-VM i Stockholm invigdes. Ryttar-VM pågick den 24 juli - 5 augusti 1990. Vi bjuder på en nostalgisk återblick.

På torsdagen avgjordes Granngården Riksmästerskap Inverkansridning och årets första ponnymästare är därmed korade.

Folksam lag-SM i fälttävlan för häst och ponny blir av till hösten. Ny arrangör är Flyinge Ryttarförening, som tagit sig an mästerskapet med kort varsel.

Välkommen att anmäla intresse för att delta i ledarskapsutbildningen Ledarpraktik. Utbildningen vänder sig till dig som är chef inom hästnäringen och genomförs på uppdrag av Hästnäringens Nationella Stiftelse, HNS, enligt konceptet Ledarpraktikan.

SM i Working Equitation i höst är inställt.

Med anledning av gällande restriktioner tog förbundsstyrelsen den 24 juni beslut om tillfälliga ändringar och kompletteringar av TR, tävlingsreglementet. Reglerna är reviderade och gäller från 20 juli.

Det blev pallplatser både för Patrik Kittel och Antonia Ramel vid de internationella dressyrtävlingarna i Hagen, Tyskland, i helgen. I polska Strzegom red svenska ryttare internationell fälttävlan.

Sara Henriksson och Elopolda vann Simlångsritten och Folksam SM i distansritt på lördagen. I young rider klassen vann Kajsa Carlsson med Ruby Sundare.

E-post: info@tyresoryttarforening.se