Stockholms läns ridsportförbund

Den här nyhetslistan presenterar ingresser till nyheter som publicerats av Stockholms läns Ridsportförbund. Hittar du något intressant, klicka dig vidare till den kompletta texten!

För tävlingsansökningar inför 2021 har tävlingsterminen delats in i två delar.

Vad har hänt och vad behöver hända? Den 29 september kan du (ledamot i en ridsportförenings styrelse inom Stockholms Läns Ridsportförbund) vara med och påverka inför Ridsport 2025.

Nu drar Ungdomsledarkurserna igång igen under hösten.

Det är just nu stor efterfrågan efter en Basutbildning för ridsportens ledare. Den 27 september kör vi den första basutbildningen under hösten.

I Stockholm finns den unika cupen, Ponny- & Stockholmscupen, där elever vid ridskolor får en första inblick i hur det är att tävla. Nu är det återigen dags att dra igång cupen inför nästa säsong.

Trevlig sommar!

(2020-06-30 11:38)
Efter en annorlunda vår hoppas vi nu att ni alla får en riktigt skön sommar.

Verksamhetsförändring

(2020-06-24 11:04)
Under de senaste två åren har Stockholms Läns Ridsportförbund, StRF, fått minskade ekonomiska resurser, där bland annat stödet från Region Stockholm är helt borttaget.

Med anledning av rådande omständigheter meddelar nu Stockholms Läns Ridsportförbund att DM i Stockholms län 2020 ställs in, detta gäller alla grenar.

Kansliets sommartider

(2020-06-15 15:50)
Under sommaren 2020 kommer kansliet att vara stängt från den 1 - 31 juli.

Inför tävlingssäsongen 2021 ändras ansökan av tävling och delas upp i två delar.

Ridsportens tävlingar kan öppna för alla i sommar. Det blev klart efter Folkhälsomyndighetens besked förra veckan.

Vid Stockholms Läns Ridsportförbunds årsmöte den 26 maj 2020 omvaldes Helena Örtholm som distriktets ordförande.

Efter Folkhälsomyndighetens förändrade rekommendationer att resor på en till två timmar från hemorten kan göras, har Svenska Ridsportförbundet beslutat att utöka upptagningsområdet för tävling.

Vi blickar redan nu fram emot 2021. Inför nästa års allsvenskor blir det ett par ändringar i hur anmälan går till.

SM-kval arrangörer sökes

(2020-05-18 14:36)
Svenska Ridsportförbundet har beslutat att lägga utomhus-SM i hoppning vecka 33 i Falsterbo. Därmed sökes nu arrangörer till särskilda SM-kval på nationell nivå i hoppning i Stockholms distrikt, inom ramen för de restriktioner som gäller.

E-post: info@tyresoryttarforening.se