Stockholms läns ridsportförbund

Den här nyhetslistan presenterar ingresser till nyheter som publicerats av Stockholms läns Ridsportförbund. Hittar du något intressant, klicka dig vidare till den kompletta texten!

Det blev en given succé när SIHS Käpphäst Presented by Friends hoppade ingång med roliga kval och massor av barn mitt i Skandinaviens största shopping-galleria. Nu väntar Sweden International Horse Show för finalisterna. Nu är startlistorna klara.

Den 11 december är startdatum för årets sista Ungdomsledarkurs och det finns ett fåtal platser kvar. Det är ovanligt så passa på och anmäl era ungdomar direkt.

I helgen, den 31 oktober, reds sista omgången i Ponnyallsvenskan div II i dressyr.

Tre lyckliga föreningar fick ta med sig Coop-hindren hem efter helgens avslutande omgångar i tre Allsvenskor. På bilden ovan ser ni Rastaborgs Ridklubb som segrade i Ponnyallsvenskan div I hoppning.

Nu har den tredje semifinalen i Prins Carl Philips Pris avgjorts och ställningen inför finalen är uppdaterad.

Miljöchecken är en miljömärkning för tävlingar som hjälper arrangörer att synliggöra sitt hållbarhetsarbete och samtidigt bidra till ökad miljömedvetenhet bland tävlande och åskådare.

Nacka kommun satsar på att bygga en helt ny ridanläggning vid Velamsund efter att det gamla stallet dömdes ut av länsstyrelsen.

E-post: info@tyresoryttarfor...