Foto: Anna Korsár

Externa tävlingar i regi av TRF

Tävlingar år 2017

På årets program står följande externa tävlingar:

• Regional paradressyrtävling, fredag 14/4
  • Lokal dressyrtävling ponny och häst, lördag 15/4

Varje tävling får en separat webbsida med relevant information när tävlingsdagen närmar sig.

Vi arrangerar även träningstävlingen Pay and Jump samt Pay and ride under hösten 2017.

Har du frågor om vår verksamhet inom området externa tävlingar? Hör av dig till Tävlingssektionen på This is a mailto link.

Hjälp oss med tävlingsarrangemangen – ställ upp som funktionär

Tyresö Ryttarförening strävar efter att genomföra minst en lokaltävling varje år. Ska man dessutom vara med i Allsvenskan krävs det att vi arrangerar Lokaltävling.

En lokaltävling är ett stort och roligt arrangemang. Externa ryttare kommer på besök. Det brukar bli en folkfest med stor cafeteria, mycket publik och självklart många fina hästar!

Men för kunna genomföra tävlingen på det sätt vi önskar så krävs det att vi är några som ställer upp, förutom vi i lagen. Att ha engagerade funktionärer är viktigt för en ideell förening och dessutom är det ett roligt sätt att umgås. Om du är minst 13 år gammal och intresserad av att hjälpa till som funktionär, mejla namn, telefonnummer och ridgrupp till Tävlingssektionen på adressen This is a mailto link.

Uppdaterad: 2017-03-05 21:05