Foto: Kerstin Paul

Externa tävlingar i regi av TRF

Tävlingar år 2017

I år har vi ordnat följande externa tävlingar:

• Regional paradressyrtävling, fredag 14 april
  • Lokal dressyrtävling ponny och häst, lördag 15 april

Vi ordnar även träna på att tävla-arrangemangen Pay & Jump samt Pay & ride under hösten 2017.

Har du frågor om vår verksamhet inom området externa tävlingar? Hör av dig till Tävlingssektionen på This is a mailto link.

Hjälp oss med tävlingsarrangemangen – ställ upp som funktionär

Tyresö Ryttarförening strävar efter att genomföra minst en lokaltävling varje år. En lokaltävling är ett stort och roligt arrangemang. Externa ryttare kommer på besök. Det brukar bli en folkfest med cafeteria, mycket publik och självklart många fina hästar!

Men för kunna genomföra tävlingen på det sätt vi önskar så krävs det funktionärer, utöver de som rider i våra tävlingsgrupper. Att ha engagerade funktionärer är viktigt för en ideell förening och dessutom är det ett roligt sätt att umgås. Ibland ordnar vi funktionärsutbildningar för de som vill ta på sig en lite mer ansvarsfull post, men vi har uppgifter även för dig som inte har någon tävlingsvana alls. Läs mer här.

Uppdaterad: 2017-09-29 11:46