Storhästarna på Tyresö Ridskola

Foto: Erja Lempinen

Amarone

Ett svenskfött sto född 2007. Amarone är en fux efter Nactus - Asterix - Abbeyleix Owen.

Armood

Sto född 18 maj 2005, e. Guidam - ue. John U To Berry. Armood är fuxfärgad och av rasen KWPN, dvs. Holländskt varmblod, importerad från Holland.

Atena

Sto född 27 maj 2008, e. Ulco - ue. Wiec. Atena är mörkbrun och av rasen Wielkopolski, importerad från Polen. Hon mäter 170 cm över manken.

Balcarres Harris

Även kallad Harris. Harris är en valack och är född 2010. Han är av färgen skimmel och importerad från Irland.

Cent

Valack född 5 februari 2005, e. Emil - ue. Ceres. Cent är av rasen Wielkopolski och importerad från Polen. Hans färg är mörkbrun och han är 165 cm hög.

Coulthard

Valack född 2011 som vi kallar för Calle. Calle är skimmel och av rasen Holsteiner från Tyskland. Efter Cachas - Concerto II - Corrado I.

DHR Bleu

Valack född 10 juli 2008, e. Zirocco Blue VDL - ue. Flipper. Bleu, som han kallas, är av rasen KWPN dvs. Holländskt varmblod och importerad från Holland. Hans färg kallas rödskimmel

Duchesse Verte

Sto född 1 maj 2008, e. Colandro - ue. Ilmeo. Duchesse, som hon kallas, är av rasen KWPN, dvs. Holländskt varmblod, och importerad från Holland.

Gigolo

Valack född 21 april 2003, e. Gigolino - ue. Leuthen I. Gigolo är mörkbrun och av rasen Holsteiner, importerad från Tyskland.

Lambago

Valack född 20 april 2006, e. Lakijs - ue. Mustangs. Lambago är av rasen Lettisk ridhäst, importerad från Lettland. Han är brun och kallas ibland även för Långben, på grund av sin imponerande mankhöjd på hela 185 cm.

Mikka

Mikka är ett sto och är född den 7 maj 2008. Mikka är mörkbrun och är importerad från Danmark.

Odin

Valack född 16 april 2005, e. Orbaldo II - ue. Loek. Odin är av rasen Groeninger och importerad från Holland. Han är brun och 166 cm hög.

Rekruts

Valack född 28 mars 2004, e. Rodmens - ue. Rufs. Kurre, som han kallas, är av rasen Lettiskt varmblod och importerad från Lettland. Han är brun och 173 cm hög.

Szmer

Valack född 4 mars 2005, e. Barwik - ue. Szamir. Szmer är av rasen Wielkopolski, importerad från Polen. Han är mörkbrun, nästan svart, och 160 cm hög.

Voldbys Cassiopeia

Cassiopeia är ett fuxfärgat sto som vi även kallar Cassie. Cassie är född 2006 och är ett danskt varmblod. Efter Cavalet - Bernstein - Cato.

Wishful Bid

En av våra fina storhästar; ett sto som kallas för Bidde. Bidde är född den 16 april 2003 e: Lake ue: Havidoff. Hon är skimmel.

Zizzy

Sto född 2008. Zizzy är av okänd ras och härstamning, importerad från Irland. Hon är skimmel och 162 cm hög.

Uppdaterad: 12 NOV 2018 18:11 Skribent: Webbkoordinator