Hästarna på Tyresö Ridskola

Tyresö Ryttarförening äger ett 50-tal hästar som används i hela ridskoleverksamheten. Lektioner, kurser och läger, tävlingar och andra arrangemang.

Ponnyerna rids huvudsakligen av barn och ungdomar, men ibland går de även med på storhästlektioner.

Storhästarna används av längre tonåringar och vuxna elever.

Alla våra hästar är stora personligheter, som det kan ta ett tag att lära känna. En del är busiga, andra är sura. Vissa är glada och vissa är bara – jättesnälla!

Vi på TRF behöver hästar och ponnyer som passar många olika typer av ryttare, på olika kunskapsnivåer. En tanke om egen uppfödning av ridskolehästar av hög kvalitet har därför grott hos vår personal under ett antal år. Med start 2017 gör vi äntligen slag i saken! Läs mer om vår egen uppfödning i liten skala.

Uppdaterad: 2017-09-29 08:45