Utveckla din ridning i en tävlingsgrupp

För de ryttare som siktar på att tävla mer och på högre nivå än klubbtävlingar organiserar vi fyra specialträningsgrupper:

• Hoppning häst
  • Dressyr häst
  • Hoppning ponny
  • Dressyr ponny

Den aktuella laguppställningen hittar du här och för träningstider så klickar du här. Priser hittar du i vår prislista.

Uttagningen till häst och ponny sker inför höstterminen. Den som är intresserad av att ingå i ett av tävlingslagen pratar med sin ridlärare och skickar in en anmälan via e-post. Ett ridlärarråd tar sedan ut de bäst lämpade för respektive grupp.

För att få rida i något av våra lag måste du:

• behärska att rida olika slags hästar på ett bra och balanserat sätt
  • hjälpa till att anordna våra lokala tävlingar i hoppning och dressyr
  • hjälpa till som funktionär vid en klubbtävling per termin
  • vara en god förebild på ridskolan
  • utöver lagträningen rida en gång i veckan på en vanlig lektion
  • visa ett brinnande intresse för hästar och ridning

Alla som är medlemmar i föreningen och rider regelbundet varje vecka hos oss kan söka en plats. För elever under 18 år krävs målsmans tillstånd.

Målet för storhästlagen är att lagmedlemmarna ska kunna delta i de lokaltävlingar som TRF anordnar på hemmaplan. Observera dock att vi inte garanterar att en lagmedlem alltid får tävla. Målet för ponnylagen är att delta i Ponnycupen, en utbytestävling mellan ridskolor i Storstockholm.

Läs mer om våra olika tävlingar genom att klicka här.

Allmänna villkor

Lagträningarna faktureras terminsvis i förskott. Ponnycupsmatcher och hästhyra vid lokaltävlingar faktureras månadsvis i efterhand.

Du kan inte avboka ett lagträningspass. I stället ordnar du själv en ersättare genom att kontakta reserverna i ditt lag. Om ingen av reserverna kan ta ditt pass ska du samråda med lagtränaren för att om möjligt hitta en annan ersättare.

Uppdaterad: 2017-09-28 16:42