Teoriveckan – en chans att bredda ditt hästkunnande

Vid två tillfällen varje år arrangerar Tyresö Ryttarförening en så kallad teorivecka. Syftet är att erbjuda alla ryttare möjligheten att fördjupa sig på ett antal områden som vi inte hinner gå igenom inom ramen för det ordinarie lektionsprogrammet.

Vi strävar efter ett blandat upplägg där alla ska hitta intressanta inslag, oavsett om man nöjer sig med vanlig lektionsridning eller leker med tanken att skaffa egen häst.

Under vårterminen infaller teoriveckan v 11.. Alla ridlektioner är ersatta med en avsutten aktivitet. Ryttarna i lektionsgrupperna får rösta fram olika avsuttna aktiviter, exempelvis tömkörning, löshoppning, sjukvård eller utfodring.

Höstterminens teorivecka infaller under vecka 42. Då ersätts de ordinarie lektionerna med ett antal clinics, föreläsningar, teoriundervisningar osv.

Uppdaterad: 28 SEP 2017 22:24 Skribent: Webbkoordinator