Foto: Erja Lempinen

Ridning för personer med funktionsnedsättning, höstterminen 2017

Vårterminen 2017

2 januari  t.o.m. 22 juni.

Följande dagar har vi ingen lektionsridning:

• Torsdag 5 januari (Trettondagssfton)
  • Fredag 6 januari (Trettondag jul)
  • Fredag 14 april (Långfredag)
  • Lördag 15 april (påskafton)
  • Söndag 16 april (Påskdagen)
  • Måndag 17 april (Annandag påsk)
  • Måndag 1 maj
  • Torsdag 25 maj (Kristihimmelfärd)
  • Tisdag 6 juni (Nationaldagen)

Höstterminen 2017

14 augusti t.o.m. 30 december

Följande dagar har vi ingen lektionsridning:

• Lördag 4 november (Alla Helgons dag)
  • Söndag 24 december (Julafton)
  • Måndag 25 december (Juldagen)
  • Tisdag 26 december (Annandag Jul)

Ridpassets längd

Ridningen pågår i 30 minuter. I denna tid ingår även uppsittning och avsittning. Varje ryttare ska ha minst en assistent med sig vid varje ridtillfälle. Vi kan inte garantera ridning vid sen ankomst.

Är Du intresserad av en plats skickar Du förfrågan till This is a mailto link

Förfrågan ska innehålla namn, adress, fullständigt personnummer, längd och vikt, även funktionsnedsättning och tidigare ridvana om Du har det.

KategoriPris per ridpass
Junior (t.o.m. 19 år) 218 kr
Senior 241 kr
Avgiften faktureras månadsvis i efterskott

Avbokning

Om du inte kan rida måste du avboka ditt ridpass. Avbokningen ska komma in till oss senast kl 07:00 den dag som du skulle ha ridit, annars debiterar vi avgiften.

Endast en avbokning per kalendermånad kommer att dras av från fakturan. Resterande avbokningar faktureras.

Du kan avboka dig antingen via mejl till This is a mailto link eller via telefon till 08-770 42 60 (telefonsvarare)

Medlemskap i TRF

Alla ryttare och hästskötare måste vara medlemmar i Tyresö Ryttarförening. Information om medlemsavgift, medlemskapets fördelar m.m. hittar du här.

Om du är vårdnadshavare för ett barn under 15 år rekommenderar vi att även du blir medlem för att kunna företräda barnet och påverka föreningen via medlemsmöten, årsmöten osv. Barn under 15 år saknar rösträtt.

Kontakt

Undrar du över något? Hör av dig till This is a mailto link! Vi läser inkomna mejl under vardagar. Du kan också ringa oss på 08-770 42 60. Våra telefontider hittar du här.

Uppdaterad: 2017-06-01 09:44