Årsmötet - Tyresö RF - Ridsport - IdrottOnline Klubb

Årsmötet

Årsmötet 2018

Den 18 februari var det återigen dags för årsmöte, den här gången i Strandskolans matsal. Som inledande talare hade vi Helena Örtholm, ordförande i Stockholms Läns Ridsportförbund. Nytt för i år var att vi kombinerade årsmötet med en rolig och självklart hästrelaterad aktivitet i form av en gästföreläsare. Vi hade bjudit in Mia Thuresson som är ridinstruktör och legitimerad naprapat. Mia gav oss en inspirerande, lärorik och intressant föreläsning om "Ryttarens sits och anatomi".

Årsmötet är föreningens högsta beslutande organ, där du som medlem i TRF har rösträtt. Se nedan för 2018 års beslutsunderlag, såsom exempelvis styrelsens proposition om att ändra stadgarna. Under årsmötet röstar vi fram och tillsätter den styrelse som tillsammans med ridskolans Verksamhetschef Nina är ansvariga för hela verksamheten.

Medlemmar kan lämna in motioner inför årsmötet, ett slags formellt förslag på förändringar. Inga motioner inkom till styrelsen detta år.

Handlingar inför årsmötet

Uppdaterad: 02 MAJ 2018 16:02