Margreth – TRFs Hedersmedlem

Margreth  är en fantastisk och trogen TRF-medlem som under många, många år bistått föreningen och ridskolan med sin värme och sin omsorg om barnen och hästarna. Årsmötet 2015 utsåg därför henne till hedersmedlem!

Så här säger Margreth själv: ”Stallet, hästarna och barnen är mitt andrum i livet! Vi-känslan – att vi finns här tillsammans – det är det viktigaste!”

Under cirka 25 års tid har Margreth kommit cyklande nästan varje onsdageftermiddag med full last på styre och pakethållare för att erbjuda sin kaffe- och juicevagn åt föräldrar och barn.

”Jag började joura i stallet med mockning, höande och toastäd omkring 1987” berättar Margreth. ”Satt i styrelsen någon gång på 80–90-talet. Jag gick också en utbildning för ungdomsledare och handikappridning”.

Ett tag ledde hon ridning för funktionsnedsatta i grupp om fyra elever.

På onsdagseftermiddagarna flockas många runt Margreth.

Ordnar man en populär fikaförsäljning i sisådär 25 år trillar det in en hel del pengar. Närmare bestämt tillräckligt för att köpa tre hästar! Margreth har skänkt Justus och Mindy till ridskolan, även Caffe Latte som inte längre är kvar.

Margreth – ett varmt och innerligt tack för allt som du gjort och gör för Tyresö Ridskola. Om någon är en eldsjäl så är det du!

Uppdaterad: 29 SEP 2017 12:52 Skribent: Webbkoordinator