Aktuellt på TRF

2016

Nyhetsbrevet "Aktuellt på TRF" är ett samarbete mellan ridskolans personal och föreningens styrelse. Ambitionen är ett månatligt brev, men ibland prioriteras skrivandet bort pga. extraordinär arbetsbelastning i stallarna eller på kontoret. Såsom till exempel situationen med kvarka i vårt isolerstall under våren 2017. Nyhetsbrevet tar även paus under sommarmånaderna, då vi är ute dagligen för att visitera alla hästar i beteshagarna.

Tanken med nyhetsbrevet är att ge er, våra medlemmar och andra intresserade, en inblick i vad som händer och sker på ridskolan och inom ryttarföreningen. Vardagen i stallet såväl som större händelser.

Aktuellt nyhetsbrev hittar du även på våra anslagstavlor och andra centrala platser i stallet. Vid frågor eller funderingar kring innehållet, kontakta oss gärna.

Trevlig läsning!

Uppdaterad: 2017-05-16 14:25