Hoppa till sidans innehåll

Svenska Ridsportförbundet


Den här nyhetslistan presenterar ingresser till nyheter som publicerats av Svenska Ridsportförbundet. Hittar du något intressant, klicka dig vidare till den kompletta texten!

 

Sverige startar som tionde nation av tretton  i lagtävlingen, såväl Storbritannien som Tyskland och Frankrike startar innan. Niklas Lindbäck går ut först i det svenska laget.
 
Hur bygger vi bäst för hästar, människor, pedagogik och lönsamhet? Experter delar med sig av sina bästa råd på ett tvåtimmarsseminarium ett stenkast från Ullevi under EM-veckan . Två garanterat matnyttiga timmar! Seminariet är gratis.
 

Dags för EM i distansritt

(2017-08-16 13:35)
Dags för EM i distansritt utanfö Bryssel i Belgien. Sverige har fem ryttare anmälda. Under torsdagen rids 160 kilometer som är EM för seniorer.
 
Hon är bästa svensk på världsrankingen, har två hästar kvalade till EM i fälttävlan och hon kommer från ett starkt genrep i Aachen. SVT har träffat Louise Svensson Jähde.
 
I dagarna börjar närmare 400 elever sin väg mot en karriär i hästbranschen på Flyinge och Ridskolan Strömsholm. Det absolut viktigaste i deras utbildning blir att lära sig rida väl genom en god grundutbildning. - Titta på Beata Hermelin, Cora Hirn...
 
Det är dags för VM i körning för ponny. Tre svenska kuskar laddar för start i tyska Minden den 16-20 augusti.
 
Ryttare och hästar är på plats för fälttävlans-EM i Strzegom, Polen. På tisdagen fick ryttarna komma in och känna på underlaget i arenan.
 
Den här veckan rids årets EM i fälttävlan i Strzegom, Polen. På onsdag är det hästbesiktning och på torsdag börjar dressyren. Sverige deltar med sex ryttare, fyra i lag och två som rider individuellt.
 
Sverige har tagit totalt tio EM-medaljer i fälttävlan, de första för 60 år sedan då det blev brons i lag och individuellt. Senast det begav sig var för fyra år sedan på hemmaplan i Malmö, där det svenska laget tog silver. Kommande helg kan det bli...
 
Stabilt och säkert av de svenska ungdomarna i söndagens finaler vid dressyr-EM i Roosendaal, Nederländerna. Evelina Söderström gjorde en mycket fin kür med Weihenstephaner i juniorfinalen och slutade tia.
 
Peder Fredricson och H&M All In är världsklass. En snygg andraplats i Grand Prix, 160-hoppning i Münster, Tyskland. Stabilt felfritt och snabbt är det så fort Peder och H&M All In tar plats på arenan.
 
Starka ritter av Alice Tapper i EM-finalen i hoppning för young rider i Samorin, Slovakien, med Doge Dogelito. Det gav Alice en 13:e plats totalt. Hon var felfri i sista omgången.
 

Ludwig trea med ny häst

(2017-08-12 21:11)
Ludwig Svennerstål presenterade nya hästen El Kazir SP i Hartpury, Storbritannien. Trea i en CIC 3* tävling i debuten.
 
Sista omgången i FEI Nations Cup, hoppningens nationshoppningsserie, avgjordes i Dublin på fredagen. När slutställningen presenteras är Sverige ett av sju länder som är vidare till finalen i serien i Barcelona i höst.
 
Niklas Lindbäck hör till de rutinerade ryttarna i den svenska truppen till EM i fälttävlan, som avgörs i polska Strzegom nästa vecka. Niklas har ridit flera mästerskap, bland annat i silverlaget vid EM i Malmö 2013. Vid årets EM var planen att han...
 

Postadress:
Tyresö RF - Ridsport
Fårdala gård, Ridskolevägen 2
13530 Tyresö

Kontakt:
Tel: 08-770 42 60
E-post: This is a mailto link

Se all info