Svenska Ridsportförbundet

Den här nyhetslistan presenterar ingresser till nyheter som publicerats av Svenska Ridsportförbundet. Hittar du något intressant, klicka dig vidare till den kompletta texten!

Är du speciell? Gillar du ridning? Anmäl dig till Special Olympics Game i Göteborg den 4-6 maj 2018.

Skaftö Ridklubb söker ridlärare på deltid till VT 2018.

Skaftö Ridklubb söker ridlärare på visstid för sommarridläger.

Viarp söker ridlärare

(2017-12-18 10:36)
Viarps Kör- och Ridklubb söker vikarierande ridlärare.

Alla hälsas varmt välkomna till Minigala lördagen den 17/2-2018

Kansliet håller stängt under jul- och nyårshelgerna från och med 23 december. Vi öppnar igen den 2 januari 2018. Under denna period handläggs inte ärenden så som hästlicenser, FEI-registreringar eller FEI-pass.

Douglas Lindelöw GP-åtta

(2017-12-17 18:41)
Douglas Lindelöw och Zacramento avslutade de internationall tävlingarna i Frankfurt med att bli åtta i Grand Prix.

Peder Fredricson och H&M Christian K blev fyra i världscuphoppningarna i London på söndagseftermiddagen.

Årets Musikhjälpen har temat "Barn är inte till salu", och traditionsenligt bidrar ridsporten med flera initiativ för att samla in pengar.

Alla FEI-program har uppdaterats under "allmänt intryck". Ändringen gäller från 1 januari 2018.

Nu är platser och datum fastställda för Folksam Ponnyallsvenska 2018.

Patrik Kittel vann onsdagskvällens kür och världscupomgång, FEI World Cup Dressage, i London, Storbritannien. Med 11-årige Delaunay OLD, "Dude", blev det en segerprocent på finfina 80,560 procent.

Ny medlemsförening

(2017-12-13 20:38)
Vi hälsar Västkustens Ryttarsällskap, hemmahörande i Göteborg & Bohusläns Ridsportförbund, välkommen som ny medlemsförening inom Svenska Ridsportförbundet.

Sedan tidigare står klart att Sverige blir värd för VM i voltige 2020. Skåneklubben SVEA Voltige arrangerar VM som hålls 28 juli – 2 augusti 2020 på Flyinge utanför Lund. Inför VM uppgraderas nu också tävlingarna på Flyinge 2018 och 2019 till högs...

Välkommen till kombinerad WE-domarfortbildning och WE-banbyggarfortbildning.