2016

Nyhetsbrevet "Aktuellt på TRF" är ett samarbete mellan ridskolans personal och föreningens styrelse. Tanken är att ge er, våra medlemmar och andra intresserade, en inblick i vad som händer och sker på ridskolan och inom ryttarföreningen.

Aktuellt nyhetsbrev hittar du även på våra anslagstavlor och andra centrala platser i stallet. Vid frågor eller funderingar kring innehållet, kontakta oss gärna.

Ambitionen är att publicera nyhetsbreven med jämna mellanrum, men då livet på en ridskola är minst sagt oregelbundet så kommer breven ibland med lite tätare och ibland med lite längre intervaller. Vid större händelser sätter vi upp separata anslag. Även på Facebook och här på hemsidan postar vi regelbundet information.

Trevlig läsning!

Uppdaterad: 2017-10-03 09:45