Allt det senaste från TRF och ridsportförbunden

Som medlem i TRF är du säkert intresserad av vad som händer och sker både på ridskolan och inom Tyresö Ryttarförening? Allt om lektionerna, hästarna, stallet, tävlingarna och andra roliga aktiviteter. Då ska du läsa vårt nyhetsbrev "Aktuellt på TRF" här. Arrangemang och aktiviteter utöver ordinarie lektioner kommer vi även att lägga in i vår TRF-kalender, som du kan prenumerera på.

Vill du läsa de pressmeddelanden och nyhetsflöden som vi på Tyresö Ryttarförening ibland skickar till bland andra ridsportsförbunden? Då klickar du på bilden nedan.

Vill du hänga med i vad som händer inom ridsporten på distrikts- och riksnivå så går du vidare till dessa pressmeddelanden och nyhetsflöden genom att klicka på respektive bild nedan.

Uppdaterad: 2017-09-28 08:45